TEČAJI ZA OTROKE IN MLADINOMedletni vpisi

Ste zamudili vpise v septembru? Ste morda med letom s svojim otrokom ugotovili, da bi bilo koristno, če bi vaš otrok obiskoval katerega izmed naših jezikovnih tečajev?
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
MI IMAMO REŠITEV ZA VAS!
Dobra polovica celoletnih jezikovnih tečajev je za nami. Zato vas vabimo, da se nam pridružite h kateremu od tečajev za osnovnošolce in srednješolce. Celoletni tečaji obsegajo 70 šolskih ur, tako da je pri večini tečajev do konca šolskega leta še okrog 30 šolskih ur.

Oglejte si urnike tečajev, ki jih izvajamo v tem šolskem letu, in se odločite za termin, ki vam najbolj ustreza.
JEZIKI
Poučujemo ANGLEŠČINO, NEMŠČINO, ŠPANŠČINO, FRANCOŠČINO, ITALIJANŠČINO in RUŠČINO, vse tečaje pa prilagodimo predznanju otroka oz. mladostnika
STAROSTNE SKUPINE
Nudimo jezikovne tečaje za predšolske in osnovnošolske otroke, prav tako pa izvajamo tečaje za srednješolce in jim pomagamo pri pripravi na maturo
Naši kontakti
Tacenska cesta 123, 1000 Ljubljana
(01) 511 03 79
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

    Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

       

    © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
      Call Now Button