SPLOŠNA IN STROKOVNA BESEDILAPrevajanje

Nudimo kakovostno, hitro in diskretno prevajanje splošnih in strokovnih besedil iz slovenskega zlasti v: angleški, nemški, italijanski, francoski in španski jezik ter obratno.
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/02/magnifying-glass-open-paper-book-with-pages-concept-academic-research-search-studying-removebg-preview.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/working-hard-party-hard-weekends.jpg

PREVAJANJE BESEDILJezikač prevaja

Večino dela sicer opravimo v navedenih jezikovnih kominacijah, lahko pa se dogovorimo za prevajanje besedil iz tujih jezikov ali v tuje jezike, ki tukaj niso omenjeni. To so najpogosteje hrvaški, srbski, madžarski, ruski, portugalski in drugi tuji jeziki. Povprašajte za ponudbo.
Obračunska enota prevoda je avtorska stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov. Cena za stran prevoda v slovenski jezik je 25 EUR in v tuj jezik 30 EUR brez DDV in velja za splošna, nestrokovna besedila. Za strokovna besedila zaračunamo 10 % višjo ceno. Za večji obseg besedil, za redna naročila in za pogodbeno delo naročnikom priznavamo dodatne popuste. Za krajše prevode, ki obsegajo manj kot pol strani (manj kot 750 znakov) zaračunamo 1/2 strani prevoda.

STROKOVNO PREVAJANJESodno overjeni prevodi

Prevod opravi sodno zaprisežen prevajalec, ki ima opravljen poseben izpit na Ministrstvu za pravosodje. S svojim podpisom jamči za resničnost in verodostojnost prevoda. Sodni prevod sestavljata izvirni dokument in prevod, ki sta skupaj povezana s posebno vrvico in zapečatena.

Gre zlasti za prevode osebnih dokumentov (potni list, rojstni list, diploma…), pogodb, finančnih in drugih poročil.

Obračunska enota prevoda je avtorska stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov. Cena za stran prevoda v slovenski jezik je 36 EUR in v tuj jezik 42 EUR brez DDV in velja za splošna, nestrokovna besedila. Za strokovna besedila zaračunamo 10 % višjo ceno. Za krajše prevode, ki obsegajo manj kot eno stran (manj kot 1500 znakov) zaračunamo 1 stran prevoda.
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

    Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

       

    © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
      Call Now Button