JEZIKOVNI TEČAJIPoučevanje odraslih

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Z našimi tečaji bodo jezikovne ovire, ki vam trenutno povzročajo težave pri delu, potovanjih ter komunikaciji s prijatelji in znanci, odpravljene.

Poučevanje odraslih poteka v skupinah s 5 do 8 slušatelji. Tečaji trajajo en semester, potekajo dvakrat tedensko po dve uri, običajno med 18.30 in 20. uro ali med 20.10 in 21.40 uro. Možnost je tudi enkrat tedensko s po štirimi šolskimi urami hkrati. Skupaj tečaji obsegajo 70 pedagoških ur.

Programi so zasnovani za razvijanje jezikovnih veščin (govor, poslušanje, branje in pisanje), razumevanje slovničnih pravil in obogatitev besedišča.

Manjše skupine omogočajo hitrejši napredek, obenem pa nudijo posamezniku individualni pristop in več priložnosti za konverzacijo.

Vsa poučevanja potekajo v skladu z Evropsko lestvico znanja jezikov (CEFR).

Cena tečaja znaša 595 evrov in vključuje 15% popust za takojšnje plačilo v enem delu ob vpisu. Mogoče je tudi plačilo v štirih mesečnih obrokih, pri čemer znaša en obrok 157,50 evrov, vključen je 10% popust.
SKUPINE
Poučevanje odraslih v tretjem življenskem obdobju (upokojenci) poteka v skupinah od 5 do 8 tečajnikov
TRAJANJE TEČAJEV
Tečaji trajajo 1 semester, 2 krat tedensko po 2 uri, lahko tudi v okviru poletnih tečajev oz. po dogovoru
PRILAGOJENOST
Program je posebej prilagojen starostni skupini upokojencev. Podajanje nove snovi poteka počasneje, po potrebi sledi večkratno ponavljanje in utrjevanje le-te

CEFREvropski referenčni okvir

Evropski referenčni okvir (CEFR) znanja tujega jezika določa nivo znanja oz. jezikovnega izobraževanja ter tako podaja okvir za primerjanje programov in certifikatov v Evropski uniji in je praktično orodje za samoocenitev znanja jezika.
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2015/04/cefr.jpg

SPLOŠEN, OBNOVITVENI ALI KONVERZACIJSKI TEČAJInvidivualno poučevanje

Pouk poteka na naši šoli
Če imajo tečajniki podoben nivo znanja ali pa so popolni začetniki, lahko poučevanje poteka tudi v paru ali v troje
Pouk lahko poteka tudi na daljavo, prek video konference (Skype)
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/03/close-up-senior-couple-while-lea.jpg
Program individualnega poučevanja tujega jezika lahko zajema splošne, obnovitvene ali konverzacijske elemente, pri čemer je poudarek na strokovni terminologiji, ki je pomembna za tečajnikovo delo.

Glavna prednost individualnega poučevanja tujega jezika je v prilagojenem pristopu ter fleksibilnosti, saj se termini in lokacije pouka prilagajajo potrebam in željam tečajnika. Posameznik dosega hitrejši napredek, pridobljeno znanje pa lahko takoj uporabi v praksi.

Pouk tujega jezika je v celoti prilagojen posameznikovim željam in potrebam, pri čemer se določajo intenzivnost tečaja, termin, obseg in uporaba literature. Poleg tega se lahko v tečaj vključi tudi terminologija s strokovnega področja tečajnikovega dela, kot so pravo, trgovina, tehnika, turizem, informacijska tehnologija itd.

Cena idividualega poučevanja tujega jezika znaša 26 evrov za eno šolsko uro. Cena poučevanja v paru znaša 16 evrov in za poučevanje v troje znaša cena za šolsko uro na tečajnika 13 evrov. Literatura ni vključena v ceni.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/02/option-writing-checkbox-concepts-survey.jpg

OPRAVLJANJE IZPITOVPriprava na mednarodne izpite

Tečaji priprave na mednarodne izpite so zastavljeni tako, da tečajnike v največji možni meri pripravijo na opravljanje enega ali več mednarodnih izpitov.
Priprava na opravljanje mednarodnih izpitov (First, Advanced, Proficiency, IELTS, TOEFL, ZD, ZMP, ZOP) poteka v skupinah od 5 do 8 tečajnikov, lahko pa tudi individualno, v paru ali v troje.

Za pripravo uporabljamo literaturo, ki je posebej predpisana za posamezne mednarodne izpite. Obseg priprave določimo glede na predhodno znanje tečajnikov, med samim poučevanjem pa se tečajnik posvetuje s profesorjem, kdaj je smiselna prijava za opravljanje izpita.

Izbira izpita je odvisna tudi od zahtev, ki jih določa vaš bodoči delodajalec ali izobraževalna ustanova, na kateri želite nadaljevati šolanje ali se zaposliti. Cambridgevi izpiti so mednarodno priznani in prepoznani pri več kot 13.500 univerzah, delodajalcih in vladah po celem svetu. Na spodnji povezavi lahko preverite, ali je vaša ustanova med njimi in katerega izmed izpitov zahtevajo.

PRIPRAVLJALNI CENTER

Jezikač, šola tujih jezikov, je nosilec certifikata PRIPRAVLJALNI CENTER za izpite Cambridge.
Priprava na mednarodne izpite.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/03/beautiful-grandparents-couple-le.jpg

POUČEVANJE ODRASLIHTretje življenjsko obdobje

Tečaji trajajo 1 semester, 2 krat tedensko po 2 uri, lahko tudi v okviru poletnih tečajev oz. po dogovoru.

Poučevanje odraslih v tretjem življenskem obdobju (upokojenci) poteka v skupinah od 5 do 8 tečajnikov. Program je posebej prilagojen starostni skupini upokojencev. Podajanje nove snovi poteka počasneje, po potrebi sledi večkratno ponavljanje in utrjevanje le-te.

SE ODPRAVLJATE NA POTOVANJE?Jezik za popotnike

Tečaji za tiste, ki se odpravljate na potovanje. A pred tem bi si želeli naučiti vsaj osnov jezika, da vas, kot se reče, “ne prodajo”. Morda pa jezik že obvladate, a si v zadnjem hipu želite znanje še malce izpiliti, osvežiti ali se prepričati, da tokrat bo pa res šlo brez večjih težav.
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/03/maldives-house-exotic-travel-sea-1.jpg

KAKO IN KAJ?

Tečaji lahko potekajo individualno, v paru ali v troje, če pa vas je več, pa vam bomo pripravili posebej ugodno ponudbo. Običajno pripravljamo tečaje angleškega, nemškega, italijanskega, španskega in francoskega jezik, če pa bi želeli katerega izmed drugih svetovnih jezikov, pa nas pokličite na telefon: 01 / 511 03 79 ali pa nam pišite na naš elektronski naslov: [email protected].

KDAJ IN KJE?

Potekajo lahko enkrat, dvakrat ali večkrat tedensko, po dve ali več ur naenkrat, odvisno od časa, ki ga imate na voljo. Termin je lahko v naprej določen, lahko pa se sproti dogovarjamo in se prilagajamo vašemu delavniku.

Tečaji potekajo na naši šoli na Brodu, na vašo željo pa lahko potekajo tudi na katerem drugem mestu, važno je samo, da so osnovni pogoji za pouk zagotovljeni. Da pa bi imeli reden stik z jezikom, lahko komunikacija z učiteljem poteka tudi prek telefona, eleketronske pošte ali Skypa, kar pomeni, da lahko med tem, ko opravljate vaša redna dnevna opravila, vadite jezik.

KOLIKO?

Lahko obsegajo 15, 20 ali 30 ur. Cena šolske ure individualnega tečaja znaša 23,40 evrov, kar pomeni, da je cena 15 urnega tečaja z vključenim 10% popustom 351 evrov.

Cena šolske ure tečaja, ki poteka v paru znaša 16 evrov na tečajnika, cena šolske ure tečaja, ki poteka v troje pa znaša 13 evrov na tečajnika, celotna cena 15 urnega tečaja tako znaša 195 evrov.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Learning SlovenianSlovenian for foreigners

Whatever your reasons for learning Slovenian – whether you want to achieve basic fluency in everyday situations or use it in your business – we can design a course for your needs and schedule. Our Slovenian teachers speak at least one foreign language. They are all native speakers of Slovenian, trained at the Ljubljana University.
Semester courses begin in the third week in September and mid February
Our classes are small (8 students maximum) and take place at our premises
If you are not a total beginner, we invite you to contact us to arrange a placement test which will help us find the right group for you
If you find Slovenian to be very difficult or your schedule doesn’t allow you to join one of the semester groups, we recommend individual tuition. One-to-one teaching enables the teacher to fully adjust to your current language level as well as your needs and wishes concerning place, frequency and intensity of the classes. Basic costs are 26 EUR (incl. 22 % VAT) per 45 minutes. The price for the course of 60 hours is 510 EUR (incl. 22 % VAT).

At Jezikač school for foreign languages we also organise special, tailor-made language courses for in-company classes and their professional needs. Your employees can learn the language they need.
How can we start?

If you wish to take a placement test, contact us. Together we will arrange the proper course, time and the way of payment and you can then start enjoying the programme.

Don’t hesitate to contact us on the telephone number 511 03 79 (every working day from 12 am to 8 pm) or you can visit us at our school in Ljubljana, Tacenska street 123 (every working day from 2 to 7 pm).
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

    Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

       

    © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
      Call Now Button