SPLOŠNA IN STROKOVNA BESEDILALektoriranje

Potrebujete strokovno pregledano in lektorirano besedilo za zaključna dela, članke, plakate, vabila, obvestila ali oglaševalska besedila?
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/02/colorful-marker-pens-white-background-removebg-preview.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Mi vam lahko ponudimo rešitev! V Jezikaču nudimo tudi lektoriranje vseh vrst besedil, ki so namenjena javni objavi. Lektoriramo diplomska in magistrska dela, spletne strani, leposlovna besedila in ostala poljubna besedila. Lektoriranje je torej primerno za vse, ki pišete besedila, namenjena drugim prejemnikom ali javnosti.

Lektorji med pregledom opravijo celostni jezikovni pregled besedila, s katerim odpravijo pravopisne, slovnične, slogovne in tipkarske napake. Ker je lektoriranje besedila zahteven proces, ta od lektorja zahteva natančnost in doslednost pri branju in popravljanju besedila in naši lektorji so prav takšni. Lektorirano besedilo je slovnično in pravopisno ustrezno, zasnovano na podlagi načel pravilnosti, jasnosti, jedrnatosti, zanimivosti in primernosti.
STROKOVNOST
Lektoriramo splošna in strokovna besedila, ki jih lahko javno objavite
NATANČNOST
Odpravimo pravopisne, slovnične, slogovne in tipkarske napake
PROFESIONALNOST
Besedilo je popravljeno po načelih pravilnosti, jasnosti, jedrnatosti, zanimivosti in primernosti.
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/brunette-woman-typing-email-lapt.jpg

STROKOVNOST LEKTORJEVZakaj izbrati nas?

Besedilo, kjer je veliko slovničnih in tipkarskih napak, predstavlja oviro pri branju in dopušča več možnosti za napačno interpretacijo prebranega. Lektorirano besedilo je slovnično in pravopisno dovršeno, zato je vsako besedilo priporočljivo lektorirati.

V JEZIKAČU NUDIMO

Lektoriramo splošna in strokovna besedila, realiziramo 15-20 strani dnevno. Cena za eno stran znaša 5 EUR za lektoriranje slovenskega besedila in 7 EUR brez DDV za lektoriranje besedila v tujem jeziku. Za strokovna besedila zaračunamo 10% višjo ceno. Za krajše lekture, ki obsegajo manj kot eno stran, zaračunamo eno polno stran lekture.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

    Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

       

    © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
      Call Now Button