OSNOVNOŠOLCIPoletna jezikovna šola

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

V Jezikaču že šestnajsto leto v sodelovanju z Racman golf akademijo in Konjeniškim centrom kmetije Košir organiziramo odlične in zelo kakovostne poletne počitnice (poletno šolo), ki mladim gostom prinašajo kar 20 šolskih ur tujega jezika tedensko, izjemno kakovostne programe golfa, jahanja, tenisa in desetprstnega tipkanja, ki potekajo v malih skupinah od 3 do 6 tečajnikov v skupinah in vključujejo vse potrebne športne rekvizite in opremo, kosilo pa bo v odlični domači gostilni Košir in vključuje juho, solato in glavno jed s pijačo. Med obrokom pa si otroci lahko oddahnejo na odličnih igralih s trampolinom, igriščem za nogomet in košarko.

KOT VSA PRETEKLA LETA SO NA POLETNIH TABORIH NA VOLJO

Programi:
Program športnik
Lahko izbirate med tečajem tenisa, tečajem golfa in tečajem jahanja.
Program tipkanje
Ponujamo tečaje slepega desetprstnega tipkanja.
Programa potekata od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. Vaše otroke lahko pripeljete že od 7.30 ure naprej in jih popoldne prevzamete do 16.30 ure. Počitnice so primerne za otroke vseh razredov osnovne šole, znanje jezika ni predpogoj za udeležbo na poletni šoli. Vsi tečajniki prejmejo brezplačen spominski HD video posnetek, saj bomo aktivnosti poletne šole med tednom posneli z video kamero.
Tako kot vse ostale jezikovne tečaje med šolskim letom, bodo tudi poletne tečaje vodile predavateljice posameznega jezika z dolgoletnimi izkušnjami pri poučevanju otrok, ki so tudi sicer že dlje časa predavateljice naše šole. Programi bodo prilagojeni 20 šolskim uram pouka in bodo bolj počitniško obarvani ter lahkotni s poudarkom na komunikaciji. V določenem delu tečaja se bo lahko predavateljica posvetila tudi posameznikom in tako poudarila utrjevanje že pridobljenega znanja ali pripravo na prihodnje naloge (potovanje v tujino, boljši začetek novega šolskega leta…). Profesorica je odgovorna za izvedbo programa, varnost otrok med tečajem, med kosilom in na poti. Otroci naj imajo s seboj copate in puščico s pisali.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/portrait-group-girls-as-tennis-p.jpg

PROGRAM ŠPORTNIK Tečaj tenisa

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 10 urni tečaj tenisa,
 • izposoja teniškega loparja,
 • druge športne aktivnosti v skladu z možnostmi, ki jih ponujajo teniška igrišča   Gimnazije Šentvid (nogomet, košarka, odbojka, hokej),
 • prijazne in kvalitetne profesorje in vaditelje tenisa,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika.

Tečaj tenisa bo potekal pod vodstvom teniškega vaditelja. Tečajniki se bodo na tečaju seznanili z osnovnimi pravili igre in obnašanja na igrišču, spoznali osnovne teniške udarce, razvijali bodo motorične sposobnosti in tako pridobili osnovne veščine igre tenisa. Tečajniki bodo delali v skupinah od 4 do 6 tečajnikov. Za udeležbo na tečaju tečajniki potrebujejo športne copate, kratko majico, kratke hlače ali krilo. Teniški lopar si lahko brezplačno izposodijo.

Tečaj poteka na teniških igriščih Gimnazije Šentvid (vhod iz podhoda pod avtocesto, nekaj metrov naprej od Knjižnice Šentvid na Prušnikovi 106).

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

PROGRAM ŠPORTNIK Tečaj golfa

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 15 urni tečaj golfa,
 • izposoja golf opreme in vadbenih žogic,
 • prijazne in kvalitetne profesorje in vaditelje golfa,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • potrdilo o opravljenem tečaju.
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/golf-ball-flag-1.jpg

Tečaj golfa organizira Racman golf akademija pod strokovnim vodstvom vaditelja golfa. Otroci se naučijo osnov golf zamaha, pravil golfa, obnašanja na golf igrišču in spoznajo golf opremo. Preko različnih iger osvojijo prvine kratke in dolge igre, ter se pomerijo v mnogih manjših tekmovanjih, ki popestrijo vadbo. Tečaj golfa se zaključi s tekmovanjem na prilagojenem skrajšanem igrišču, ki zagotavlja veliko zabave in nepozaben dogodek za otroke.

Med vadbo otroci potrebujejo športna lahka oblačila, športno obutev in pijačo. Golf opremo in vadbene žogice zagotovimo mi. Tečaj poteka na Mladinskem golf centru Stanežiče, 1210 Ljubljana-Šentvid.

https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/mother-daughter-field-playing-wi.jpg

PROGRAM ŠPORTNIKTečaj jahanja

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 5 urni tečaj jahanja,
 • prijazne in kvalitetne profesorje in trenerje tečajev,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • potrdilo o opravljenem tečaju.

Tečaj jahanja organizira Konjeniški center kmetije Košir pod vodstvom izkušenih trenerjev. Konjeniški center ima dolgoletno tradicijo, saj se že več kot 20 let ukvarja z jahalno šolo. Udeleženci ne potrebujejo nikakršnega predznanja, vse kar potrebujejo so dolge hlače, dekleta imajo lahko “pajkice” in jahalno čelado (primerna je tudi navadna kolesarska čelada).

Trenerji zagotavljajo vsem udeležencem veliko zabave in užitkov ob jahanju in delu s konji. Tečaj poteka v Konjeniškem centru Kmetije Košir, Spodnje Gameljne 62 a, Spodnje Gameljne.

https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/classmates-working-together-1.jpg

PROGRAM UMETNIKTečaj slepega desetprstnega tipkanja

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 15 urni tečaj desetprstnega tipkanja,
 • prijazne in kvalitetne profesorje,
 • nadzor in varstvo,
 • kosilo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • izposojo prenosnega računalnika.

Tečaj desetprstnega tipkanja je namenjen vsem osnovnošolcem od 10. leta starosti. S pomočjo internetne aplikacije bodo urili znanje desetprstnega tipkanja. Pričeli s pravilno postavitvijo prstov na tipkovnico, nadaljevali s spoznavanjem vseh črk, števil in znakov, nato pa stopnjevali hitrost in natančnost. Cilj tečaja je slepo desetprstno tipkanje s hitrostjo do 25 besed na minuto s kar največjo natančnostjo.

Lastni prenosni računalnik je zaželene, ni pa nujen, saj v primeru, da otrok svojega prenosnika ne bo imel, mu go bomo zagotovili mi. Ob pričetku tečaja vsak tečajnik prejme uporabniško ime in geslo za dostop do internetne aplikacije, ki jo nato lahko uporablja tudi v prostem času in po zaključku tečaja, da bodo lahko svoje znanje še bolj utrdili.

AKTIVNE POČITNICE ZA OTROKE

Dnevni program
 • 7.30 – 8.00 prihod otrok v šolo Jezikač (če je izbran program TIPKANJE), teniška igrišča Gimnazije Šentvid (program ŠPORTNIK – tenis), Mladinski golf center Stanežiče Ljubljana (program ŠPORTNIK – golf) ali Konjeniški center Kmetije Košir (program ŠPORTNIK – jahanje),
 • 8. – 11. 00 dopoldanske aktivnosti (športne ali umetniške aktivnosti),
 • 11.30 – 12.30 kosilo,
 • 12.45 – 14.15 dve uri tujega jezika,
 • 14.15 – 14.30 odmor,
 • 14.30 – 16.00 dve uri tujega jezika in
 • 16.00 – 16.30 odhod otrok izpred Jezikača.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

RAZPOREDITEV OTROK IN MLADINE

Starostne skupine

Razporeditev v starostne skupine bomo izvedli na podlagi predznanja in starosti otrok. Naše mlade goste delimo v tri starostne skupine, ko gre za poučevanje tujega jezika:

Od 1. do 3. razreda
Od 4. do 6. razreda
Od 7. do 9. razreda
Termini za leto 2023

POLETNE AKTIVNOSTI

Prijave in informacije:
Osebna prijava

Če ste se odločili, da nam boste zaupali svojega otroka, se lahko oglasite osebno v naši šoli, kjer boste izpolnili prijavo in se dogovorili o načinu plačila.

Klic po telefonu

Lahko nas pokličete po telefonu na telefonsko številko (01) 511 03 79 ali na (041) 636 026, kjer boste lahko dobili vse dodatne informacije in pojasnila

Preko interneta

Preko Interneta s pomočjo on-line prijavnega obrazca (klikni na povezavo) ali pa si obrazec za prijavo  prenesete s klikom, ga natisnete, izpolnite in pošljete po pošti na naš naslov. Lahko ga tudi skeniranega pošljete po elektronski pošti. Dodatna vprašanja in prijave nam lahko pošljete tudi po elektronski pošti info(at)jezikac.si.

Cene in način plačila

Cena poletne šole (1 teden) in način plačila:
0123456789001234567890
V treh mesečnih obrokih
S tečajem tenisa in desetprstnega tipkanja
012345678900123456789001234567890
v treh mesečnih obrokih
s tečajem jahanja in golfa
012345678900123456789001234567890
V enkratnem znesku
S tečajem tenisa in desetprstnega tipkanja
012345678900123456789001234567890
V enkratnem znesku
s tečajem jahanja in golfa
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

  Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

     

  © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
    Call Now Button