OSNOVNOŠOLCIPoletna jezikovna šola

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

V Jezikaču tudi to poletje organiziramo izjemne in kakovostne poletne počitnice (poletno šolo) v sodelovanju z Racman golf akademijo in Konjeniškim centrom kmetije Košir. Naša poletna šola mladim gostom prinaša 20 šolskih ur angleškega, nemškega ali španskega jezika tedensko, vrhunske programe golfa, jahanja, tenisa in desetprstnega tipkanja v majhnih skupinah od 3 do 6 tečajnikov. Vključeni so vsi potrebni športni rekviziti in oprema. Kosilo se servira v odlični domači gostilni Košir ter vključuje juho, solato in glavno jed s pijačo. Med obrokom pa si otroci lahko oddahnejo na vrhunskih igralih s trampolinom, igriščem za nogomet in košarko.

KOT VSA PRETEKLA LETA SO NA POLETNIH TABORIH NA VOLJO

Programi:
Program športnik
Lahko izbirate med tečajem tenisa, tečajem golfa in tečajem jahanja.
Program tipkanje
Ponujamo tečaje slepega desetprstnega tipkanja.
Naš program poteka od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure, starši lahko otroke pripeljejo že od 7.30 ure naprej in jih prevzamejo do 16.30 ure. Počitnice so primerne za otroke vseh razredov osnovne šole, pri čemer znanje jezika ni predpogoj za udeležbo na poletni šoli. Vsi tečajniki bodo prejeli brezplačen spominski HD video posnetek, saj bomo aktivnosti poletne šole med tednom posneli z video kamero.
Tako kot vsi naši jezikovni tečaji med šolskim letom, bodo tudi poletni tečaji vodeni s strani izkušenih predavateljic, ki imajo dolgoletne izkušnje pri poučevanju otrok. Te predavateljice so že dlje časa del naše šole. Naši programi so prilagojeni za 20 šolskih ur pouka in so oblikovani za bolj sproščeno in počitniško vzdušje, s poudarkom na komunikaciji. V določenem delu tečaja bodo predavateljice lahko posvetile posebno pozornost posameznikom, kar bo pripomoglo k utrjevanju pridobljenega znanja ali pripravi na prihajajoče izzive, kot so potovanje v tujino ali boljši začetek novega šolskega leta.

Otroci prinesejo s seboj copate in puščico s pisali.
Popoldanski odmor si otroci lahko popestrijo in s seboj prinesejo kakšen priboljšek, jabolko, kako drugo sadje ali energijsko ploščico.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
TEČAJ TENISA

PROGRAM ŠPORTNIK Tečaj tenisa

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 10 urni tečaj tenisa,
 • izposoja teniškega loparja,
 • druge športne aktivnosti v skladu z možnostmi, ki jih ponujajo teniška igrišča   Gimnazije Šentvid (nogomet, košarka, odbojka, hokej),
 • prijazne in kvalitetne profesorje in vaditelje tenisa,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika.

Pod vodstvom izkušenega teniškega vaditelja bomo izvedli tečaj tenisa. Na tem tečaju se bodo tečajniki seznanili z osnovnimi pravili igre in obnašanja na igrišču. Poleg tega bodo spoznali osnovne teniške udarce ter razvijali svoje motorične sposobnosti in osnovne veščine igre tenisa. Tečaj bo potekal v skupinah, ki bodo sestavljene iz 4 do 6 tečajnikov.

Za udeležbo na tečaju bodo tečajniki potrebovali športne copate, kratko majico, kratke hlače ali krilo. V primeru, da tečajnik nima lastnega teniškega loparja, si ga bo lahko brezplačno izposodil pri nas. Otroci naj imajo s seboj tudi bidon z vodo.

Tečaj poteka na teniških igriščih Gimnazije Šentvid (vhod iz podhoda pod avtocesto, nekaj metrov naprej od Knjižnice Šentvid na Prušnikovi 106).

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

PROGRAM ŠPORTNIK Tečaj golfa

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 15 urni tečaj golfa,
 • izposoja golf opreme in vadbenih žogic,
 • prijazne in kvalitetne profesorje in vaditelje golfa,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • potrdilo o opravljenem tečaju.
TEČAJ GOLFA

Tečaj golfa, ki ga organizira Racman golf akademija, bo potekal pod strokovnim vodstvom izkušenega vaditelja golfa. Na tečaju se bodo otroci naučili osnov golf zamaha, pravil golfa, pravilnega obnašanja na igrišču ter spoznali različno golf opremo. Preko različnih iger bodo osvojili prvine kratke in dolge igre ter se pomerili v številnih manjših tekmovanjih, ki bodo popestrila njihovo vadbo. Zaključek tečaja golfa bo potekal s tekmovanjem na prilagojenem skrajšanem igrišču, ki bo zagotovilo obilico zabave in nepozabno izkušnjo za otroke.

Med vadbo bodo otroci potrebovali športna, lahka oblačila, športno obutev in pijačo. Golf opremo in vadbene žogice bomo zagotovili mi.

Tečaj poteka na Mladinskem golf centru Stanežiče, 1210 Ljubljana-Šentvid.

TEČAJ JAHANJA

PROGRAM ŠPORTNIKTečaj jahanja

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 5 urni tečaj jahanja,
 • prijazne in kvalitetne profesorje in trenerje tečajev,
 • kosilo, nadzor in varstvo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • potrdilo o opravljenem tečaju.

Konjeniški center kmetije Košir organizira tečaj jahanja pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev. S svojo več kot 20-letno tradicijo z jahalno šolo, center ponuja vrhunsko izkušnjo. Za udeležbo na tečaju jahanja ni potrebno predhodno znanje, saj bodo vsi udeleženci deležni osnovnega uvajanja. Edina zahteva je, da imajo udeleženci dolge hlače, dekleta pa lahko nosijo tudi “pajkice” ter jahalno čelado (primerna je tudi navadna kolesarska čelada).

Naši izkušeni trenerji bodo poskrbeli, da bodo vsi udeleženci uživali in doživeli veliko zabave pri jahanju ter pri delu s konji.

Tečaj poteka v Konjeniškem centru Kmetije Košir, Spodnje Gameljne 62 a, Spodnje Gameljne.

https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/08/classmates-working-together-1.jpg

PROGRAM UMETNIKTečaj slepega desetprstnega tipkanja

 • 20 šolskih ur pouka angleškega ali nemškega jezika tedensko,
 • 15 urni tečaj desetprstnega tipkanja,
 • prijazne in kvalitetne profesorje,
 • nadzor in varstvo,
 • kosilo,
 • literaturo za tečaj jezika,
 • izposojo prenosnega računalnika.

Tečaj desetprstnega tipkanja je namenjen osnovnošolcem od 10. leta starosti. S pomočjo posebne internetne aplikacije bodo udeleženci pridobili znanje desetprstnega tipkanja. Tečaj se prične s pravilno postavitvijo prstov na tipkovnico, nato pa nadaljuje s spoznavanjem vseh črk, številk in znakov. Udeleženci bodo postopoma povečevali hitrost in natančnost. Cilj tečaja je doseči slepo desetprstno tipkanje s hitrostjo do 25 besed na minuto ter maksimalno natančnostjo.

Čeprav je lasten prenosni računalnik zaželen, ni obvezen. V primeru, da udeleženci ne razpolagajo s svojim prenosnim računalnikom, ga bomo zagotovili mi. Ob pričetku tečaja bodo vsi tečajniki prejeli uporabniško ime in geslo za dostop do internetne aplikacije, ki jo bodo lahko uporabljali tudi v prostem času in po zaključku tečaja, da bodo lahko še dodatno utrdili svoje znanje.

AKTIVNE POČITNICE ZA OTROKE

Dnevni program
 • 7.30 – 8.00 prihod otrok v šolo Jezikač (če je izbran program TIPKANJE), teniška igrišča Gimnazije Šentvid (program ŠPORTNIK – tenis), Mladinski golf center Stanežiče Ljubljana (program ŠPORTNIK – golf) ali Konjeniški center Kmetije Košir (program ŠPORTNIK – jahanje),
 • 8. – 11. 00 dopoldanske aktivnosti (športne ali umetniške aktivnosti),
 • 11.30 – 12.30 kosilo,
 • 12.45 – 14.15 dve uri tujega jezika,
 • 14.15 – 14.30 odmor,
 • 14.30 – 16.00 dve uri tujega jezika in
 • 16.00 – 16.30 odhod otrok izpred Jezikača.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

RAZPOREDITEV OTROK IN MLADINE

Starostne skupine

Razporeditev v starostne skupine bomo izvedli na podlagi predznanja in starosti otrok. Naše mlade goste delimo v tri starostne skupine, ko gre za poučevanje tujega jezika:

Od 1. do 3. razreda
Od 4. do 6. razreda
Od 7. do 9. razreda
Termini za leto 2024

POLETNE AKTIVNOSTI

Prijave in informacije:
Osebna prijava

Če ste se odločili, da nam boste zaupali svojega otroka, se lahko oglasite osebno v naši šoli, kjer boste izpolnili prijavo in se dogovorili o načinu plačila.

Klic po telefonu

Lahko nas pokličete po telefonu na telefonsko številko (01) 511 03 79 ali na (041) 636 026, kjer boste lahko dobili vse dodatne informacije in pojasnila

Preko interneta

Preko Interneta s pomočjo on-line prijavnega obrazca (klikni na povezavo) ali pa si obrazec za prijavo  prenesete s klikom, ga natisnete, izpolnite in pošljete po pošti na naš naslov. Lahko ga tudi skeniranega pošljete po elektronski pošti. Dodatna vprašanja in prijave nam lahko pošljete tudi po elektronski pošti info(at)jezikac.si.

Cene in način plačila

Cena poletne šole (1 teden) in način plačila:
0123456789001234567890
V treh mesečnih obrokih
S tečajem tenisa in desetprstnega tipkanja
012345678900123456789001234567890
v treh mesečnih obrokih
s tečajem jahanja in golfa
012345678900123456789001234567890
V enkratnem znesku
S tečajem tenisa in desetprstnega tipkanja
012345678900123456789001234567890
V enkratnem znesku
s tečajem jahanja in golfa
Naši kontakti
Tacenska cesta 123, 1000 Ljubljana
(01) 511 03 79
Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

  Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

     

  © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
    Call Now Button