ZA OTROKE IN MLADINODesetprstno tipkanje

Vaša šolarka ali šolar pri šolskih obveznostih porabi veliko časa pri tipkanju besedil na računalniku? Bi radi temu naredili konec?
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2022/02/keyboard-button-removebg-preview.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Mi imamo rešitev za vas. V Jezikaču smo pripravili kratke, intenzivne in z vrhunsko internetno aplikacijo podprte tečaje slepega desetprstnega tipkanja.

Glavni cilj tečaja je slepo desetprstno tipkanje s hitrostjo do 20 besed na minuto z natančnostjo nad 95%. Otroci bodo razporejeni v skupine po starosti, okvirni razpon je 2 leti, saj se ciljna hitrost tipkanja razlikuje glede na starost učenca.
SKUPINE
Skupine so male, do 8 tečajnikov v skupini, primerni pa so za vse otroke starosti od 10. leta dalje
TRAJANJE TEČAJEV
Tečaji potekajo enkrat tedensko, po dve šolski uri hkrati, v skupnem obsegu 30 šolskih ur
PRENOSNIK
Lasten prenosni računalnik je zaželen, če ga tečajniki imajo, saj so nanj navajeni in tudi domače vaje bodo laže opravljene, če pa ga nimajo, pa bomo zanj poskrbeli mi

UPORABA APLIKACIJEKako poteka tečaj?

Tečaj poteka na prenosnem računalniku s pomočjo internetne aplikacije, ki obsega več kot 600 različnih vaj. V okviru začetnega tečaja je predvidena izvedba okrog 300 vaj (natančno število vaj je odvisno od starosti tečajnikov, od motiviranosti tečajnikov in od opravljenih vaj doma).
https://jezikac.si/wp-content/uploads/2017/03/Pozicije-prstov-na-tipkovnici-e1494503451236.jpg
Vsakemu tečajniku je ob začetku tečaja dodeljeno uporabniško ime in geslo, s pomočjo katerega se prijavi v aplikacijo. Aplikacijo tako uporablja na tečaju in doma. Tečajnik, predavatelj in starši lahko tako v vsakem trenutku vpogledajo v statistiko učenca, ki prikazuje informacije o napredku tečajnika na tečaju, torej katere vaje so bile opravljene, kako uspešno in kolikokrat so bile ponovljene ter kateri prsti pri tipkanju posebej izstopajo v eno ali drugo smer.

Cena 30 urnega tečaja znaša 285 evrov z vključenim 3% popustom, plačilo je mogoče v treh mesečnih obrokih po 100 evrov.

Predvideni termini tečajev tipkanja

Naročite se na novičke
Prijavite se na brezplačne e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o dogodkih, novostih in aktualni ponudbi jezikovne šole Jezikač.

    Naložbo (Vavčer za digitalni marketing - izdelava spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

       

    © 2022 Jezikač | Vse pravice pridržane
      Call Now Button